18 Ocak 2009 Pazar

GİT ARTIK MELİH

Git artık Melih... Musluklardan akıttığın zehirli suları al da git. Musluklardan akıttığın zehirli suları hizmet etmekle yükümlü olduğun halka haber verme zahmetine girmeden akıtmakta sakınca görmeyen sorumsuzluğunu al da git. Musluklardan zehir akıttığını söyleyen bilim adamlarına yakıştırdığın partizanlığını al da git. Su kesintilerini al da git. Suları kesmeyi bile beceremeyip kıçımızı yıkayacak su bulamadığımız günlerde patlattığın borulardan oluk oluk akan suyun zihnimizde yarattığı tahribatı al da git. En temel belediye hizmetlerinden mahrum bıraktığın halkın hoşnutsuzluğunu gidermek için Eskişehir'e, İzmir'e saldırmakta beis görmeyen şuursuzluğunu al da git.
Git artık. Yaptıklarının hesabını soranların bel altına vuran işbilirliğini al da git. Tartışma adabından yoksun, hesap verme kültüründen bihaber, ben yaptım olducu zihniyetini al da git.
Şehrin dört bir yanına astırdığın propaganda panoları da al. Şehri senin zihniyetinde insanlarla donatma çabaların senin olsun. Senin gibi düşünmeyenlere, düşündükleri gibi yaşama imkanı vermeyen, hoşgörü, tolerans nedir bilmeyen katılığını al, çık hayatımızdan. Sahibinin sesi tv senin olsun, sessizliğin huzuru bizim...
Ankaragücü'nün başına geçemeyince bir biçimde kurdurduğun/sahiplendiğin zorlama, apartma takımı, işine gelmeyince maç biletlerini Şampiyonlar Ligi final maçından daha pahalıya sattığın Ankaraspor'unu al da git.
Hanedanını sürdürmek için şehir halkının başına musallat etmeye niyetlendiğin oğlunu al da git. Sen yettin bize, ailecek eziyet etmenize gerek yok.
Belediyenin tüm birimlerine doldurduğun badem bıyıkları al da git.
Kavşaklarını, köprülü kavşaklarını, alt geçitlerini, üst geçitlerini, bilmem kaç gün tünellerini, alt geçit-üst geçit açılışlarını al da git. Seçim vaadi olarak ortaya attığın 70 metrelik Nasrettin Hoca heykellerin senin olsun. Nasrettin Hoca'nın bilgeliğine vakıf olmak için heykel dikmenin lüzumsuzluğuna kani olduk biz sayende.
Seni her gördüğümde kafamın içinde öten "Rant Diye Rant Rant" isimli şarkıyı al da çık hayatımızdan . Ve lütfen giderken o yıvış yıvış gülümsemeni yanına almayı unutma. Lütfen...

Hiç yorum yok: