19 Ekim 2010 Salı

FİLM SÖZLÜK

Bloğun içeriğinden anlaşılacağı üzere en azından izleyici düzeyinde sinemaya meraklıyım. Blog komşularım da sinema üzerine yazıp çizmeyi seviyorlar. Hatta http://estarabi.blogspot.com/ adresinde herhangi bir sinema dergisinde bulabileceğinizden çok daha dolu içeriğe ulaşmak mümkün. O yüzden henüz fark etmeyenler için bir haberim var:http://filmsozluk.sozlukspot.com/ adresinde sadece sinema konusuna odaklanmış bir ekşi sözlük klonu hayata geçti. Format, ekşi sözlük formatı ama konu filmler, oyuncular, yönetmenler v.s.

Henüz çok yeni ve bu yüzden kimi aksaklıklar göze çarpıyor ama bunlar çözülmeyecek şeyler değil. Yazar alımları açık, isterseniz siz de bu sözlüğe katılabilirsiniz.

3 yorum:

Estar Abi dedi ki...

Evet ben de 3-4 gün önce üye oldum. ara ara da yazıyorum. nickim yine estar abi. hoşuma gitti. yıllardır beklediğimiz bir şeydi. kurucuları da olumlu insanlar gibi görünüyor. Umarım işe yarar.

estarabi blog için notlarına da ayrıca teşekkür ederim.

exhorder dedi ki...

açık kaynak denilen şey zararlıdır. kişilerin emeğine, yaratıcılığına ve çalışmalarına telif hakkı koyulmalıdır. ekşisözlük içinde aynısı geçerli, bu klonların hepsinin kapattırılması lazım. orjinal haliyle, sahibinin telifinde çalışması lazım ekşinin. aksi durumda gücünü yitirme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır.

exhorder dedi ki...

güzel.