6 Haziran 2009 Cumartesi

LUCKY NUMBER SLEVİN


Carrefour'un sponsorluğunda hazırladığım tozlanmış filmler dizisine hoş geldiniz. Bugünkü filmimiz Lucky Number Slevin. Blogun sadık takipçisi Capello'nun ilgi alanı olan at yarışları ile başlayan hikayemiz giderek bir intikam filmine dönüşür.


Filmde başrolleri kötü adam rolünde görmeyi en son düşündüğüm adam Morgan Freeman (Morgan abi babamdan beklerdim, senden beklemezdim), Ben Kingsley, Bruce Willis'in büzülmüş dudakları ve batılı erkeğin beslenmiş fantezisi Lucy Liu'nun çekik gözleri oynuyor. Ha bi de Josh Hartnett var, hatta kendisi başrolde:)


Karizmatik ve her sözünde ayrı bir mesaj gizli mafya babaları, sert ama bir o kadar komik ve ağzı kalabalık mafyözler, ha şimdi sevişti, ha şimdi sevişecek diye insanın içini hoplatan güzeller (bana noluyosa), yanlış zamanda yanlış yerde bulunan şaşkın ve yakışıklı genç ve her dudak büzüşünde birilerinin dünyasını değiştiren cool tetikçi. Ortalama bir seyirlikte (vay vay ağızlara bak, iki film izledi diye eleştirmen kesildi başımızda) bulunması gereken bütün unsurlar var filmimizde. Üstüne bir de sağ gösterip sol vurmalı final var ki vakti zamanında Olağan Şüpheliler'i izlemiş hiç bir izleyicinin bu numarayı yutacağına inanmam sayın abim. Vaktiniz varsa izleyin derim. (Bak hala, kıçırık eleştirmen seni)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

abi benim için film yorumlayacak isen richard gere'nin de bi rolde oynadığı sonador diğer aıyla dreamer bir diğer adıyla da hayalperest filmini yorumlamanı isterdim.

teveccühün için de teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

abi haddim olmayarak film isteğimi değiştiriyorum.bu dediğim film yerine efsaneler efsanesi kültler kültü pulp fiction istiyorum.Çok şey mi istiyorum.

Av. Levent Öge dedi ki...

yo, çok şey istemiyosun da neden ben, neden pulp fiction diye merak uyandırıyorsun:))

Adsız dedi ki...

hayatımı pulp fiction'ı göz önüne alarak şekillendiriyorum abi.